ЛИТЕРАТУРА

Художествена галерия

Созопол

Театър на маса

 

СТРАХ ЗА ОПИТОМЯВАНЕ

от Оля Стоянова

 

Оля Стоянова е автор на девет книги - на сборниците с разкази  Висока облачност и Какво сънуват вълците, а също и на Пътеводител на дивите места  и на романа Лични географии.  Написала е четири книги с поезия  - Фотографии, Проза, Пътна карта и Улица Щастие. Автор е и на сборника с драматургия  Малки ритуали за сбогуване.

Носителка е на награди за поезия, проза и драматургия. За последната си стихосбирка Улица Щастие  получава националните награди Николай Кънчев и Иван Николов. Носителка е на  Аскеер за съвременна драматургия за пиесите Покана за вечеря, която се играе в Театър София  и Цветът на дълбоките води – постановка на Народен театър Иван Вазов.  Доктор по журналистика в Софийския университет.

 

 

05

СЕПТ

20:00

Как се справяме с грешките, страховете и провалите си? С вините, съмненията и разочарованията? Няколко мъже и една жена се опитват да се борят с тях по свой начин, за да продължат да живеят нормално. Един ден към групата се включва човек, който носи истинска вина – не измислени истории и дребни прегрешения, а истинска вина, с която не знае как да се справи.

След тази среща вече нищо не е същото –  вече трудно може да се определи кое е добро и кое зло, къде започва вината и кой може да даде прошка.

 

        Оля Стоянова

        Страх за опитомяване

 

 

ПРОГРАМА

ИЗЛОЖБИ

ЛИТЕРАТУРА

ТЕАТЪР

КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА

АМФИТЕАТЪР

КЛУБ АПОЛОНИЯ

КИНО

ДУХОВНО ОГЛЕДАЛО

КНИЖНА АПОЛОНИЯ

ЦЕНАТА НА УСПЕХА

ИНФОРМАЦИЯ

КОНТАКТИ

ФОНДАЦИЯ АПОЛОНИЯ

София 1000

пл.Славейков 11

(+359)  2 980 78 33 fest@apollonia.bg

© APOLLONIA ART FOUNDATION